Winterreise -min kamp!

Boka din biljett

Boka biljett här

Det har varit en enormt hektisk höst och det fortsätter så en bra bit in i december. Tack och lov har jag förstående och flexibla elever!

Efter allhelgonakonsert och musikcafé är det nästa vecka dags för ett projekt som jag längtat efter så länge: en scenisk konsert med Franz Schuberts 24 sånger i kombination med kortare texter ur det fjärde bandet av “Min kamp”, Karl-Ove Knausgårds mäktiga romansvit. Vi möter två unga män med tvåhundra år emellan sig, men med så många likheter. Med mig har jag tenoren och Liedspecialisten Immo Schröder samt Johan Westre, fantastisk pianist.

Det är något alldeles speciellt att få forma en föreställning från scratch; bestämma exakt hur man vill tolka musiken och vad som ska hända sceniskt. Till den som läste mitt inlägg Frilans blues för ett tag sedan kan jag säga att ett projekt som detta är den fantastiska och (övervägande) positiva sidan av frilanstillvaron. Att kunna välja själv, att kunna säga ja till det man verkligen brinner för. Vi är dock så klart beroende av att få publik:

Kom och möt vår Vintervandrare!

Onsdag 16 november kl. 19

Söndag 20 november kl. 15

Föreställningen är c:a två timmar inklusive paus. I pausen serveras vin, öl, alkoholfria drycker och snacks.