Länge leve amatörsången!

Sångfröken läser ur I huvudet på Sångfröken!

I förrgår var det äntligen dags: min lilla bok om amatörsång, I huvudet på sångfröken, hade antagit fysisk form och det om något var väl en anledning att samlas och skåla amatörsångarens lov! Ett trettiotal sångälskare bestående av en underbar blandning av gamla och nya elever, vänner och familj samlades på Musikvalvet Baggen för att skåla i bubbel, mingla och fira boken, men kanske framför allt amatörsången som sådan. Som grädde på moset höll ett par generösa, modiga elever en minikonsert med både solo- och ensemblesång inför en varm och entusiastisk publik. Det var precis så härligt och roligt som det låter! När jag framemot midnatt stängde och låste Musikvalvet slog det mig, som så många gånger förr, att jag har världens bästa jobb!

Leve amatörsången!