Ensemble och coachning

OBS! P.g.a. logistiska problem måste dessa sessions helt eller delvis hållas  i  en mindre lokal. Vid eventuell platsbrist måste jag tyvärr prioritera aktiva sångare. Jag uppdaterar så snart jag har mer info.


Öppen coachning med ackompanjatör

Tre lördagar under höstterminen kan elever som kommit en bit i sitt vokala arbete  jobba både med solostycken och ensembler. Det står var och en fritt att komma enbart till sin egen lektion eller att lyssna även på kollegornas lektioner. Alla mina elever, oavsett nivå, är välkomna som åhörare.

När?  21/9 FULLBOKAD!, 26/10 och 23/11. Ramtid: 11-15(16). 5-6 lektioner per tillfälle.

Var? Meddelas inför varje tillfälle.

Vilka?  Elever som förberett sina stycken noggrant; i möjligaste mån utantill.

Anmälan? Anmälan direkt till mig. Störst chans för den som är ute i god tid men urval görs baserat på teknisk nivå och repertoar.

Pris aktiv deltagare: 630 kr. (Det går bra att använda 5-kortet men är inte tänkt att ersätta individuell lektion. Man står alltså inte över nästa lektion för att man haft coachning.) I tillägg c:a 400 kr/lektion för ackompanjatör. En duo eller trio räknas i detta fall som en elev.

Pris passiv deltagare200 kr

Ensemblecoachning

För er som gärna gör duetter eller tersetter vid sidan av solosången. Har man ingen ”fast partner” kan jag hjälpa till att sammanföra er med en eller ett par kollegor samt föreslå repertoar om ni har behov för det. Avtala tid direkt med mig.

När? Valda fredagseftermiddagar i mån av tid.

Var? Meddelas inför varje tillfälle.

Pris: 700kr/lektion oavsett antal deltagare.

Vad gäller vid sjukdom eller förhinder?

Samma bokningsregler gäller som för reguljär undervisning. Försök att i första hand att byta tid med någon eller hitta en inhoppare.