Info och priser

Höstterminen 2019 är tyvärr fullbokad. Fr.o.m. januari 2020 kommer jag att lägga till ett antal lektioner på torsdagkvällar.

Det finns ett fåtal tider reserverade för “prova-på-lektioner” till reducerat pris. Dessa innebär inga förpliktelser, och är ett tillfälle för dig att uppleva hur jag jobbar och för mig att få en uppfattning om din röst. Du kan sedan, om du vill, ställa dig i kö för en fast tid. Det kan också bli udda tider lediga vid återbud.

 

Lokaler

Tegnérlunden 10, Vasastan 

T-bana Rådmansgatan; ta uppgång Tegnérgatan, följ Rådmansgatan till vänster uppför trappan, in till vänster vid Teknologgatan, till höger vid Tegnérlunden

“Gildenkeller”/Tyska kyrkan, Gamla stan (endast onsdagar)

T-bana Gamla Stan; gå Tyska Brinken upp, förbi kyrkgrindarna ca 50 m, liten dörr ”i kyrkväggen” på höger sida (mitt emot en souveniraffär)

Priser (inkl. 25% moms)

Prova-på-lektion 500 kr

Klippkort 5 lektioner (varje vecka) 2600 kr (520 kr/lektion)

Klippkort 5 lektioner (varannan vecka) 2900 kr (580 kr/lektion)

Enstaka lektion 630 kr

Ensemble 700 kr per grupp (duo och uppåt)

Villkor

För fast sångtid

 Den som har klippkort förbinder sig att fullfölja innevarande termin. 

Återbud

Lektion ska avbokas i god tid, och avbokas säkrast per sms. Lektionen är avbokad först när du fått bekräftelse på din avbokning. En lektion som inte avbokats 24 timmar i förväg förfaller.

Att ta igen lektion

Tid finns reserverad för “ta-igen-lektioner” på fredagar. Eleven har ansvar för att se till att missad lektion tas igen så snart som möjligt, annars förfaller lektionen. Man kan alltid själv kontakta en annan elev och fråga om det går att byta / någon vill överta tiden. Glöm ej meddela mig vid byte.

Betalning

Alla klippkort betalas senast vid första lektionen på kortet.
Enskilda lektioner betalas vid lektionstillfället.

Betalningsinformation

Hanna Schröder, Swedbank
Clearingnummer: 83279
Kontonummer: 14 884  2610