Info och priser

Tyvärr är alla fasta tider upptagna HT-20. Några tider finns reserverade för “prova-på-lektion”. Det kan även bli udda tider lediga med kort varsel!

Vill du prova på?

Vill du boka en “prova-på-lektion”? Dessa innebär inga förpliktelser, utan är ett tillfälle för dig att uppleva hur jag jobbar och för mig att få en uppfattning om din röst. Du kan sedan, om du vill, ställa dig i kö för en fast tid.

Inhoppare

Vill du ta lektioner av och till utan att ha en fast tid. Anmäl intresse här så får du besked när lediga lektioner finns. Först till kvarn gäller.

Lokaler 

Tegnérlunden 10, Vasastan 

T-bana Rådmansgatan; ta uppgång Tegnérgatan, följ Rådmansgatan till vänster uppför trappan, in till vänster vid Teknologgatan, till höger vid Tegnérlunden.

Völundsgatan 7, St. Eriksplan

T-bana St. Eriksplan, uppgång mot St. Eriksplan; genom den bortre portalen på höger sida (med nr. 1 ovanför) och nerför trapporna. Du är på Völundsgatan och porten är ca 50 m fram på höger sida.

Priser (inkl. 25% moms)

Enstaka lektion à 45 min. 630 kr

Klippkort 5 lektioner à 45 min. (varje vecka) 2600 kr (520 kr/lektion)

Klippkort 5 lektioner à 45 min. (varannan vecka) 2900 kr (580 kr/lektion)

Villkor

För fast sångtid

 Den som har klippkort förbinder sig att fullfölja innevarande termin. 

Återbud

Lektion ska avbokas i god tid, och avbokas säkrast per sms. Lektionen är avbokad först när du fått bekräftelse på din avbokning. En lektion som inte avbokats 24 timmar i förväg förfaller.

Att ta igen lektion

Eleven har ansvar för att se till att missad lektion tas igen så snart som möjligt, annars förfaller lektionen. (Detta gäller självklart inte om jag är den som avlyser lektionen eller om jag inte kan erbjuda en ledig lektion inom rimlig tid.) Man kan alltid själv kontakta en annan elev och fråga om det går att byta / någon vill överta tiden. Glöm ej meddela mig vid byte. 

Betalning

Alla klippkort betalas senast vid första lektionen på kortet.
Enskilda lektioner betalas vid lektionstillfället.

Betalningsinformation

Hanna Schröder, Swedbank
Clearingnummer: 83279
Kontonummer: 14 884  2610