Äntligen igång igen!

Sångfröken i sitt rätta element!

Idag fick jag äntligen, efter flera veckors uppskjutna lektioner, träffa de första eleverna igen! Det är inte klokt hur mycket energi jag får av att arbeta med mina sångare. Jag tror vi alla var lika glada över att få mötas öga mot öga.

Men visst kräver tiden vi just nu lever i en enorm flexibilitet och en god portion is i magen. På dagens schema fanns t.ex. en(!) ordinarie elev och fyra inhoppare; efter en lavin av sjukanmälningar. Det är bara att gilla läget: oddsen för att eleven själv eller någon i hens familj insjuknar är närmast omätbart låga… Samtidigt finns som tur är ett uppdämt behov av att få musicera bland dem som har turen att vara friska. På väg till bussen efter dagens sista elev kom redan den första avbokningen från en av mina torsdagselever. Det tog exakt 30 sekunder efter att jag lagt ut den lediga lektionen till dess att den var bokad…