Plats på scen, sångelever!

Idag var det första dagen i vår nya undervisningslokal: underbara Musikvalvet Baggen i Gamla Stan! För första gången har vi en liten scen att öva på och det är så mycket värt. Här kan vi så småningom ha elevaftnar och workshops och vara varandras konsertpublik. Oerhört inspirerande även för Sångfröken!

Premiäreleven Emma: allra först ut på tiljan! Och vad passar väl bättre än juliga “Koppången” som invigning?

Man beter sig annorlunda när man har en strålkastare riktad på sig och en “salong” att vända sig till. Man “blir” liksom sångare. Det spelar egentligen ingen roll om det sitter någon publik där eller ej. Det märktes tydligt på dagens lektioner.

Lotta sjunger Haydn! Utantill- brava!
Kerstin inleder lektion med lite stretching. Det lönar sig så här års när man går och drar upp axlarna i kylan!
Expressiv Ingrid övar Juloratoriet av J.S. Bach.